ĐỀ THI HỌC SINH GIỎI MÔN TIẾNG ANH LỚP 5

Đề thi HSG giờ Anh lớp 5 cấp thức giấc là 1 trong trong những tài liệu học giờ Anh nâng cấp cho trẻ em. Học tiếng Anh lớp 5 với phần lớn đề thi giờ đồng hồ Anh cấp cho tỉnh giấc sẽ giúp đỡ các em dành được mọi kiến thức giờ đồng hồ Anh nâng cấp, học tập giờ Anh kết quả hơn.

Bạn đang xem: Đề thi học sinh giỏi môn tiếng anh lớp 5


Đề thi HSG giờ đồng hồ Anh lớp 5 cung cấp tỉnh bao gồm giải đáp bên dưới đây là đề thi giờ Anh lớp 5 năm học tập 2013-năm trước cho các em ôn luyện giờ đồng hồ Anh. Đề thi tiếng Anh mang đến ttốt em tại dramrajani.com sẽ tiến hành thu xếp theo từng độ tuổi cùng từng trình độ giờ đồng hồ Anh của các cung cấp lớp khác biệt. Các em học giờ đồng hồ Anh trẻ em tại dramrajani.com sẽ có được được đầy đủ kỹ năng giờ đồng hồ Anh bắt đầu tương tự như đều tư liệu ôn luyện giờ Anh công dụng.

Đề thi HSG giờ đồng hồ Anh lớp 5 cấp cho tỉnh giấc có đáp án

Học giờ Anh lớp 5 cùng với các đề thi tiếng Anh lớp 5 đang mang về cho những em phần nhiều kỹ năng và kiến thức giờ đồng hồ Anh nâng cao, mang lại trẻ phần đông dạng bài bác tập tiếng Anh new giúp tthấp có tác dụng quen với những đề thi tiếng Anh.

*

PHẦN I: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Chọn từ bỏ gồm phần gạch men chân được phát âm khác đối với những tự còn lại

1. A. books B. pencils C. rulers D. bags

2. A. read B. teacher C. eat D. ahead

3. A. tenth B. math C. brother D. theater

4. A. has B. name C. family D. lamp

5. A. does B. watches C. finishes D. brushes

6. A. city B. fine C. kind D. like

7. A. bottle B. job C. movie D. chocolate

8. A. son B. come C. trang chủ D. mother

II. Chọn một tự không cùng nhóm với các tự còn lại

1. A. never B. usually C. always D. after

2. A. orange B. yellow C. táo khuyết D. blue

3. A. sing B. thirsty C. hungry D. hot

4. A. táo khuyết B. orange C. milk D. pear

5. A. face B. eye C. month D. leg

6. A. you B. their C. his D. my

7. A. sunny B. windy C. weather D. rainy

8. A. in B. but C. of D. under

III. Chọn câu trả lời đúng duy nhất (A, B, C hoặc D) nhằm xong những câu sau

1. She ................... khổng lồ the radio in the morning.

A. listen B. watches C. listens D. sees

2. My friover ................... English on Monday & Friday.

A. not have B. isn't have C. don't have D. doesn't have

3. I am ..........., so I don't want to eat any more.

A. hungry B. thirsty C. full D. small

4. Last Sunday we................in the sun, we ẹnjoyed a lot.

A. had great fun B. have sầu great fun

C. have funs D. had great funs

5. I'm going to lớn the .................... now. I want to buy some bread.

A. post office B. drugstore C. bakery D. toy store

6. Another word for "table tennis".............................

A. badminton B. ping-pong C. football D. volleyball

7. The opposite of "weak" is ....................................

A. thin B. small C. svào D. heavy

8. How............is it from here to Hanoi?

A. often B. far C. many D. much

9. Where...................you yesterday? I was at trang chính.

A. was B. are C. were D. is

10. What is the third letter from the kết thúc of the English alphabet?

A. X B. Y C. X D. V

11. ................... you lượt thích to lớn drink coffee? Yes, please.

A. What B. Would C. Want D. How

12. I often watch football matches..............Star Sports Channel.

A. on B. in C. at D. of

13. What about ................. to Hue on Sunday?

A. to go B. go C. going D. goes

14. I...............go swimming because I can't swim

A. often B. never C. usually D. sometimes

15. His mother bought hyên ........... unikhung yesterday

A. a B. an C. the D. two

16. The story is so uninteresting, it means that the story is.........................

A. nice B. exciting C. funny D. boring

17. My school ...... three floors và my classroom is on the first floor.

A. have sầu B. has C. are D. is

18. His mother is a doctor. She works in a ......................

A. hospital B. post office C. restaurant D. cinema

19. He often travels......................car...........................my father.

A. by/ for B. by/ with C. with/ by D. for / by

20. I ask my mother to..............my dog when I am not at home

A. see B. look after C. look at D. take of

IV. Em hãy điền một giới từ bỏ thích hợp điền vào chỗ trống để dứt những câu sau

1. My father works for a company (1)............... Monday (2) ............... Friday.

2. He lives (3)............................... a house (4) .................. the countryside.

3. Lan is standing near the store và she is waiting (5) ........................ the bus.

4. I agree (6).............. you about that.

5. I have English...............Wednesday và Friday

6. Look (8) ........................ the picture (9) .................... the wall, please!

V. Cho dạng đúng của rượu cồn từ vào ngoặc

1. What ( do)...........................your sister doing now ? She ( skip )......................................................

2. There ( be)..................a lot of people at the tiệc nhỏ last night.

3. Kate (play).....................volleyball every afternoon, but she(play)..........................................badminton now.

4. We should ( vày )..........................morning exercises

5. He (see)................................... a big rồng in his dream.

6. Laura ( be )...............from Canada. She ( speak ).................. English và French. She ( come )......................to Vietnam tomorrow. She ( stay )..................in a hotel in HCM City for 3 days. She ( visit ) ............... a lot of places of interest in Viet Nam

7. My brother can ( swyên )....................................

8. I prefer (like).......................in a village because it is peaceful.

9. There ( be).......................................... a chair and two tables in the room.

Xem thêm: Giá Mai Vàng 2017 - Giải Mai Vàng 2017

VI. Hãy viết câu sau gồm nghĩa sử dụng trường đoản cú hoặc team từ gợi ý bên dưới đây

1. What time / Nga / get / morning?

.....................................................................................................................................

2. You / can / games / afternoon / but / must / homework / evening

.....................................................................................................................................

3. It is / cool / dry / November /April

.....................................................................................................................................

4. When / it / hot / we / often / go / swim

.....................................................................................................................................

5. Last summer/ Nam/ spent/ holiday/ Singapore/ his family

.....................................................................................................................................

6. I/ want/ robot/ to/ the cleaning/ the cooking

.....................................................................................................................................

7. They/ went/ Đài Loan Trung Quốc / plane / stayed / a hotel

.....................................................................................................................................

8. We / don't/camping/because/we/ have/ tent

.....................................................................................................................................

VII. Điền tự phù hợp vào ô trống

Vietnam is in the South- East Asia. It has (1) ________ of beautiful mountains, rivers & beaches. (2) ________ are two long (3) _________ in Vietnam: the Red River in the north & the Mekong River in the (4) _______. The Mekong River is the (5) _______ river in the South- East Asia and of course it is longer (6) _______ the Red River. The Mekong River starts in Tibet & (7) __________ to lớn the Bien Dong. Phanxipang is the highest(8)_______________ in Vietnam. It's 3,143 meters. Vietnam giới also (9) ___________ many nice beaches such (10)______________ Sam Son, Do Son, Nha Trang, Vung Tau.

VIII. Viết lại mọi câu sau sao để cho nghĩa không đổi khác ban đầu bởi trường đoản cú mang lại sẵn

1. My brother is taller than me.

-> I ...........................................................................................................................................

2. My class had 35 pupils last year.

-> There ...................................................................................................................................

3. Nam likes tea.

-> Nam's favorite ......................................................................................................................

4. Let's go fishing.

-> Why don't we ........................................................................................................................

5. The bookstore is behind the bakery.

-> The bakery is ........................................................................................................................

6. Ha walks khổng lồ school everyday.

-> Ha goes ................................................................................................................................

7. She is Hoa's mother.

-> Hoa .......................................................................................................................................

8. Lindomain authority likes chicken.

-> Her favorite ...........................................................................................................................

PHẦN I: NGHE HIỂU

I. Sắp xếp thứ trường đoản cú đúng của cả đoạn văn uống sau:

1. He is hungry

2. He closes the refrigerator

3. It is a package of hot dogs

4. Six hot dogs are in the package

5. He opens the refrigerator

6. He sees a package

7. He takes two hot dogs out of the package

8. He puts the hot dogs on a plate

9. He looks inside the refrigerator

10. He wants something to lớn eat

Trả lời ................................................................................................

II. Điền trường đoản cú thích hợp vào ô trống

She ............(1) the book. It is her ..............(2) book. It has a ................(3) cover. It has .............(4) pages. It has many ..............(5). It ........(6) pictures of many animals. She likes animals. She has ..............(7) cats. She likes her cats.. .........(8) names are Fluffy and Muffy. She ...........(9) them the pictures .........(10) the book.

Đáp án:

PHẦN II: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Chọn từ có phần gạch ốp chân được vạc âm khác so với những từ bỏ còn lại

1. A 2. D 3. C 4. B 5. A 6. A 7. C 8. C

II. Chọn một từ bỏ ko thuộc team cùng với các từ còn lại

1. D 2. C 3. A 4. C 5. C 6. A 7. C 8. B

III. Chọn đáp án đúng độc nhất vô nhị (A, B, C hoặc D) nhằm xong xuôi các câu sau

1. C 2. D 3. C 4. A 5. C

6. B 7. C 8. B 9. C 10. A

11. B 12. A 13. C 14. B 15. A

16. D 17. B 18. A 19. B đôi mươi. B

IV. Em hãy điền một giới từ bỏ thích hợp điền vào khu vực trống nhằm ngừng các câu sau

1. from-to 2. in-in 3. for 4. with 5. on 6. at-on

V. Cho dạng đúng của cồn từ vào ngoặc

1. is-is skipping 2. are 3. plays-is playing 4. bởi vì 5. saw

6. is-speaks-will come-will stay-will visit

7. swim 8. living/khổng lồ live 9. is

VI. Hãy viết câu sau gồm nghĩa thực hiện từ bỏ hoặc đội tự gợi ý bên dưới đây

1. What time does Nga (often) get up in the morning?

2. You can play games in the afternoon but you must vị homework in the evening

3. It is cool and dry from November khổng lồ April

4. When it is hot we pften go swimming

5. Last summer Nam spent (his) holiday in Singapore with his family

6. I want a robot khổng lồ vày the cleaning and the cooking

7. They went khổng lồ Đài Loan Trung Quốc by plane and stayed in a hotel

8. We don't go camping because we don't have tent

VII. Điền tự thích hợp vào ô trống

1. a lot 2. There 3. rivers 4. south 5. longest

6. than 7. flows 8. moutain 9. has 10. as

VIII. Viết lại rất nhiều câu sau làm sao cho nghĩa không biến hóa bước đầu bởi từ mang lại sẵn

1. I am shorter than my brother

2. There were 35 pupils in my class last year

3. Nam's favorite drink is tea

4. Why don't we go fishing?

5. The bakery is in front of the bookstore

6. Ha goes to lớn school on foot everyday

7. Hoa is her daughter

8. Her favorite food is chicken

PHẦN II: NGHE HIỂU

I. Sắp xếp thứ từ đúng của cả đoạn văn uống sau:

5 - 9 - 1 - 10 - 6 - 3 - 4 - 7 - 2 - 8

II. Điền tự thích hợp vào ô trống

1. Picks up 2. favorite 3. red 4. 52 5. pictures

6. has 7. two 8. their 9. shows 10. In

Để xong giỏi gần như đề thi giờ Anh lớp 5, các em đề nghị học giỏi số đông kỹ năng và kiến thức tiếng Anh lớp 5 ở trong chương trình học tiếng Anh thiếu hụt nhi nhưng mà bên trường chỉ dẫn. Các chúng ta cũng có thể cho những em tham khảo thêm hầu như bài học tiếng Anh lớp 5 theo chuẩn chỉnh size tđam mê chiếu Châu Âu trên dramrajani.com nhé!