Weer hoi an dong, vietnam

Ontdek de meest gunstige tijd om een bezoek te brengen aan Hoi An in Vietnam met seizoensgemiddelden, hieronder.

Beste reistijd om naar Vietnam te gaan


Bạn đang xem: Weer hoi an dong, vietnam

Wanneer is de beste reistijd om naar Hoi An te gaan? Hier is wat informatie om u te helpen bij uw beslissing:

De beste maanden voor goed weer in Hoi An zijn Februari en MaartGemiddeld zijn de warmste maanden April, Mei, Juni, Juli, Augustus en SeptemberDe meest regenachtige maanden zijn Oktober en NovemberDe beste maanden om te zwemmen zijn Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober en November

Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Hoi An een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:

Maand Onze meningBekijk details
Januari
*
72°F/74°F
4.6in
slecht weerHoi An in januari
Februari74°F/77°F
1.9in
goed weerHoi An in februari
Maart77°F/81°F

Xem thêm: Tsmodz - Tải Hack Audition

2.3in
goed weerHoi An in maart
April81°F/86°F
3.2in
aanvaardbaar weerHoi An in april
Mei85°F/90°F
3.3in
aanvaardbaar weerHoi An in mei
Juni
*
86°F/90°F
In de maand van januari het klimaat is slecht . in de ochtend is dit gemiddeld 68°F en je kan ongeveer 4.6in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.Tussen de maanden februari en april het klimaat is gunstig. Tegen de avond is de temperatuur gemiddeld 77°F en je kan ongeveer 3.2in neerslag/maand gedurende deze periode verwachten.Tussen mei en augustus het klimaat is niet goed . de thermometer stijgt tot en met 88°F°C en, in augustus wordt 19 van de dagen regen verwacht.In september het klimaat is erg slecht. De temperatuur stijgt naar 86°F en, in september wordt 20 van de dagen regen verwacht.In oktober het klimaat is niet goed, maar nog altijd oké. De recordtemperatuur deze maand is 88°F en het regent ongeveer 61% van de tijd in oktober.In november het klimaat is het allerslechtst. De temperatuur stijgt naar 79°F en het regent ongeveer 12.6in elke maand.In de maand van december het klimaat is niet gunstig . Tijdens de lunch is dit gemiddeld 74°F en het regent ongeveer 65% van de tijd in december.

*

Tours en reizen, georganiseerd in Vietnam


Grafieken: temperatuur en regenval in Hoi An

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Hoi An: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.